Tanácsadás

A cége/intézménye üzleti stratégiájának és céljának megvalósítását támogató innovatív informatikai megoldások tervezéséhez és megvalósításához kínált tanácsadás.

Részletek »

Minőségbiztosítás

A szervezetek által végrehajtott sikeres informatikai fejlesztések egyik alapvető feltétele a projektszerű megközelítés, a szakszerű projektmenedzsment és minőségbiztosítás.

Részletek »

Fejlesztés

Egyedi problémáira egyedi megoldásokat kínálunk. Megoldásaink magas innovációtartalmát ötvözzük az évtizedes alkalmazásfejlesztési és rendszerintegrációs tapasztalatainkkal.

Részletek »

KEF

A központosított közbeszerzés hatálya alá tartozó kötelezett és önként csatlakozó intézmények számára ajánljuk a Közbeszerzési és Ellátási Főigazgatósággal kötött keretszerződésünk alapján.

Részletek »


Informatikai tanácsadás

Az informatikai stratégia és fejlesztések tudatos tervezése és megvalósítása fontos eszköz lehet az üzleti célok eléréséhez. Cégünk az informatikai tanácsadás területén nagy tapasztalatokkal és széleskörű eszköztárral rendelkezik, melyek felhasználásával segít abban, hogy a vállalat egyéni igényeire, lehetőségeire, körülményeire szabott informatikai megoldások szülessenek.

Informatikai stratégiák, koncepciók, roadmap-ek kidolgozása

A vállalatok/intézmények üzleti stratégiájával összhangban lévő korszerű IT stratégia és információtechnológiai megoldások ma már az üzleti tevékenység fontos eszköze, amely támogatja annak hatékony működését és fontos eleme a szervezet eredményes működésének. Vállaljuk komplex IT stratégiák, illetve egyéb IT stratégiai anyagok (koncepciók, roadmap-ek) kidolgozását, a meglévő stratégiák frissítését.

Informatikai rendszerek kiválasztása, bevezetése

Az informatikai beruházások egyik legkritikusabb és legkockázatosabb területe a megfelelő IT megoldás kiválasztása. A sikeresség fontos záloga továbbá az igények és követelmények teljes körű és pontos megfogalmazása, a bevezetési lépések megfelelő megtervezése. Vállaljuk az informatikai megoldás kiválasztása, az igény- és követelmény-felmérése és a bevezetés tervezése támogatását, a teljes folyamat szakmai felügyeletét, koordinálását.


Projektmenedzsment, minőségbiztosítás

A projektek eredményességét nagymértékben meghatározza a lebonyolítás szakszerűsége, valamint az előállított termékek minősége. Ennek feltétele a projekttermékek szisztematikus ellenőrzése, valamint a projektek folyamatának szigorú felügyelete.

Projektmenedzsment

A projektmenedzsment keretében az egyes projektek lebonyolítása során tevékenységünk kiterjed a projektek megtervezésére, megvalósíthatóságuk értékelésére, feltárjuk a projekt sikerét fenyegető kockázatokat, javaslatokat dolgozunk ki azok megelőzésére, a projekt indítására és teljes körű-, vagy ügyfelünkkel megosztott irányítására, felügyeletére, valamint adminisztrálására.

Minőségbiztosítás

Külső minőségbiztosítóként támogatjuk ügyfeleinket informatikai projektjeik hatékony lebonyolításában. Rendszeresen értékeljük a projekt során előállított termékek minőségét, és szükség szerint javaslatokat fogalmazunk meg ezek tartalmi, formai kialakítására. Folyamatosan figyelemmel kísérjük a projekt működését, értékeljük a kialakított projektszervezet hatékonyságát, az alkalmazott információ-áramlási folyamatokat és adminisztrációs rendet.


Alkalmazásfejlesztés, rendszerintegráció

Általában egy adott feladatra a legkisebb költséggel és kockázattal egy megfelelő kész és bevált rendszert célszerű alkalmazni. Számos esetben azonban az egyedi problémára egyedi megoldás szükséges. Komoly erőfeszítéseket teszünk annak érdekében, hogy a legújabb technológiai eredmények alkalmazásával a megrendelőink mindennapi problémáira hatékony megoldásokat kínáljunk.

Csapatunk egyaránt jártas a szoftverfejlesztés szabványos eszközeinek és a nyilt technológiák alkalmazása terén. Vállaljuk webes és mobil alkalmazások, internet vagy intranet webportálok fejlesztését, meglévő háttérrendszerek webes felületen vagy mobil megoldással történő integrálását.


Központosított közbeszerzés

A Közbeszerzési és Ellátási Főigazgatósággal (KEF) KM0110NETH15 szám alatt kötött központosított közbeszerzési keretmegállapodás alapján a „Hálózati aktív és passzív eszközök szállítása és kapcsolódó szolgáltatások teljesítése 2015" keretében az "1. rész Homogén kategória” alatt szállítandó termékekre vonatkozó megrendelések teljesítése.


Lépjen velünk kapcsolatba!

Keressen minket telefonon, e-mailben vagy a KEF portálon.

Itwizard

Itwizard Kft.
H-1139 Budapest,
Forgách u. 19.
T: +36 (20) 572-7733
M: sales@itwizard.hu
W: www.itwizard.hu
Küldj e-mailt

Tevékenységünk célja, hogy informatikai szolgáltatásaink segítségével támogassuk ügyfeleinket üzleti céljaik elérésében.

ISO 9001

ISO 27000

2019 Itwizard Kft.

ISO 28001